Poziv izlagačima za Božićni sajam u Lipiku

Pozivamo Vas na tradicionalni Božićni sajam u Lipiku koji će se održati u subotu i nedjelju, 17. i 18. prosinca, od 13 do 19 sati u sklopu cjelomjesečne manifestacije "Miris Božića u Lipiku".

                  Ovogodišnji dvodnevni sajam u Lipiku odvija se na staroj lokaciji, u grijanom prostoru šatora kod aleje kestenova u perivoju uz Toplice Lipik. Ove godine očekuje nas još bogatija ponuda suvenira, unikatnih radova, rukotvorina, autohtonih ukrasa i predmeta sa Božićnom tematikom. Sve to i još mnogo više upotpunjeno je i zabavnim programom.

                  U suradnji sa poslovnim partnerom, Božićnom bajkom iz Čazme i ove godine Perivoj grada Lipika bit će ukrašen sa više od 70.000 božićnih lampica i 300 božićnih kugli. Posebnost ove godine su adventske kućice koje će biti smještene u dijelu perivoja Toplica Lipik uz paviljon Antunovo vrelo.

                  Ovim putem pozivamo sve prijatelje izlagače i prodavatelje koji su već izlagali i budućim sudionicima naših manifestacija za izlaganje i prodaju svojih vrijednih rukotvorina i proizvoda božićne tematike na našem Božićnom sajmu . Svi su dobrodošli!

Prijavnicu za sudjelovanje na sajmu možete preuzeti sa službenih internet stranica Grada Lipika u niže postavljenom privitiku. 

Za dodatne upite, informacije i prijavu kontaktirajte nas na:

tz.lipik@gmail.com

tel/fax 034 421 600

098 575 335 (Hrvoje Kovačić)

099 677 6224 (Mihaela Špehar)

 

Radujemo se druženju i blagdanskom ugođaju!!!

Organizatori: Turistička zajednica grada Lipika, Grad Lipik i Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o.

17.11.2016. 23190 pregleda