Novi Compas portal

 

udruge u Lipiku - kontakt informacije
Djeca Lipika
Vinko Kasana, gradonačelnik Grada Lipika

 

Prijava komunalnog nereda
Jesenski sajam - Dan voćara u Lipiku

Ovogodišnji Jesenski sajam - Dan voćara u Lipiku održat će se u nedjelju 24. rujna od 9 do 18 sati na tradicionalnom mjestu održavanja manifestacija, parku u Lipiku. Prijavnica za izlagače je u privitku članka.

Prisjetimo se kako je protekao događaj 2016. godine:

http://www.compas.com.hr/clanak/10/2929/jo-vie-sadraja-i-posjetitelja-na-danu-voara-u-lipiku.html

https://www.facebook.com/compas1905/photos/?tab=album&album_id=1511432985538467

http://www.agroklub.com/vocarstvo/organiziraju-trziste-za-domace-poljoprivrednike/27790/

Iako relativno novi događaj na tržištu, Dan voćara u Lipiku brzim korakom postaje prepoznat od strane sve većeg broja poljoprivrednika, poduzetnika i svih koji dijele poveznicu voćarstva i povrtlarstva, prerađevina i proizvoda, mehanizacije, alata, zaštite i skladištenja poljoprivrednih proizvoda.

Na prostoru održavanja sajma i ove godine očekuje nas zabavni natjecateljski program pečenja rakije, kuhanja pekmeza, glazbeni program, ugostiteljska ponuda, vožnja turističkim vlakom i fijakerom s lipicancima Državne ergele Lipik.

Želja nam je proširiti mrežu sudionika sajma te ovim putem pozivamo sve izlagače da se prijave na sajam na kojem će moći razmjeniti iskustva, imati direktan pristup informacijama te mogućnost povezivanja s postojećim i potencijalnim proizvođačima i poduzetnicima. U prilogu dostavljamo prijavnicu.

 

14.07.2017. 14316 pregleda