Novi Compas portal

 

udruge u Lipiku - kontakt informacije
Djeca Lipika
Vinko Kasana, gradonačelnik Grada Lipika

 

Prijava komunalnog nereda
Zajednički doprinesimo božićnom ugođaju u našem kraju

Nakon bogatog programa koji je bio upriličen u prigodi obilježavanja Dana Grada Lipika, nakon manifestacija poput Ajvar festa, Jesenskog sajma/Dana voćara i Fišijade te potom tradicionalnog slavonskog kolinja i čvarkijade u Dobrovcu, nismo se ni okrenuli, a božićno vrijeme i advent su već pred vratima.

U prosincu će se održati tradicionalni Mirisi Božića u Lipiku koji će i ove godine, uz bogato ukrašeni lipički perivoj i kuću Bake Mraz, biti ispunjeni raznovrsnim atraktivnim sadržajima, o čemu ćete u sljedećem razdoblju zasigurno biti detaljnije informirani.

Ovim putem pozivam sve sugrađane s područja Grada Lipika da se pridruže te ukrase svoje kuće i okućnice kako bi zajedno još više doprinijeli božićnom ugođaju u našoj okolini.“, istaknuo je gradonačelnik Lipika Vinko Kasana.

 

 

"Nagradno natjecanje za najljepšu božićnu okućnicu održava se sedmu godinu za redom, čime je dokazan uspjeh i zanimljivost akcije. Svake godine imamo par natjecatelja koji ukrašavaju naš grad i mjesta čime aktivno uključujemo sve stanovnike u turističku ponudu." poručuje organizator natjecanja Hrvoje Kovačić. 

Turistička zajednica grada Lipika i ove će godine provoditi izbor za najljepše uređenu božićnu okućnicu obiteljskih kuća s područja Grada Lipika, a ukupni nagradni fond iznosit će 3.000 kuna.

Tako će nagrada za prvo mjesto iznositi 1.500 kuna, za drugo mjesto 1.000 kuna, dok će trećeplasirani osvojiti 500 kuna.

26.11.2018. 4861 pregleda