Pravila o zaštiti privatnosti pri korištenju aplikacije Heritage route

Pravila o zaštiti privatnosti

Ova Pravila o zaštiti privatnosti propisuju vaše korištenje softverske aplikacije Heritage route (u daljnjem tekstu: „Aplikacija“) na mobilnim uređajima koju je za grad Lipik izradila tvrtka Plava tvornica d.o.o., Ova Aplikacija je platforma za turističku promociju područja grada Lipika, Garešnice i okolice Banja Luke.

Naša posvećenost zaštiti osobnih podataka
Grad Lipik poštuje privatnost svojih korisnika. Ova Pravila o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: „Pravila o zaštiti podataka“) imaju za svrhu pružiti vam informacije o tome kako grad Lipik koristi podatke koje od vas prikupljamo vezano uz vaše korištenje Aplikacije.

Prikupljanje podataka
Grad Lipik može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja internetskih stranica, te IP adresa koje su automatski zabilježene u zapisima pristupa. Vaši podaci obrađivat će se u svrhu pristupa za korištenje naših aplikacija te u svrhu pružanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima.
Osobne podatke prikupljamo u određenu i zakonitu svrhu te ih dalje ne obrađujemo na način koji nije u skladu sa svrhom u koju su prikupljeni, osim ako nije drugačije propisano zakonom ili na temelju privole korisnika.

Zaštita Vaših podataka
Zaštita privatnosti Vaših podataka je trajna, te grad Lipik poduzima sve mjere potrebne za zaštitu istih sukladno važećoj regulativi i dobrim praksama. Osobne podatke obrađujemo na siguran način, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od gubitka.
Kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke, koristimo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Ograničavamo pristup Vašim osobnim podacima samo onim zaposlenicima koji trebaju znati te informacije kako bi Vam pružili neke koristi ili usluge. Osim toga, educiramo naše zaposlenike o važnosti povjerljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka. Vaše podatke nećemo koristiti niti za jednu drugu svrhu od one za koju ste dali privolu ili postoji neka zakonitost obrade niti ćemo Vaše kontakt i osobne podatke dati bilo kojoj trećoj strani.
Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne uvjetujemo pristup našim stranicama dostavom podataka, te ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za korištenje naših usluga.

Vrijeme čuvanje podataka
Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja. U slučaju davanja Vaše privole za neku svrhu, podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče.
Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga vezanih za naša pravila privatnosti,ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Skip to content