Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektu “Poduzetnički inkubator Lipik”

Dokumenti: Odluka o davanju u zakup prostora u Poduzetničkog inkubatora Lipik (B10) Odluka o davanju u zakup prostora Poduzetničkog inkubatora Lipik (B5 i B6) Odluka o davanju u zakup prostora u Poduzetničkom inkubatoru Lipik Javni natječaj PIL JN zakup poslovnog prostora PIL Obrazac 1_Ponuda Obrazac 2_Ponuda Obrazac 3_Sažetak poslovnog plana Obrazac_IZ.1 Obrazac_IZ.2

Grad Lipik raspisuje javni natječaj za zakup 6 box ureda i 5 poslovnih jedinica u Poduzetničkom inkubatoru Lipik kako slijedi:

Zakup poslovne jedinice poduzetnik početnik može ostvariti za razdoblje do 5 godina i box ureda do 3 godine.

Zakup poslovne jedinice poduzetnik u fazi rasta i razvoja može ostvariti za razdoblje do 3 godine i box ureda do 2 godine.

Javni natječaj je trajno otvoren, odnosno do trenutka davanja svih poslovnih prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.

Pisane ponude za zakup prostora podnose se na obrascima kako je navedeno u točki VII. Javnog natječaja i nalaze se u privitku ove objave.

Uz pisanu ponudu, podnositelj prijave prilaže odgovarajuću dokumentaciju određenu Javnim pozivom.

Prijave se podnose od 25. rujna 2019. godine.

Upućuju se ponuditelji na preuzimanje kompletne natječajne dokumentacije u nastavku ili neposredno u prostorijama Grada Lipika, Marije Terezije 27, 34551 Lipik.

Sve informacije o ovom natječaju mogu se dobiti radnim danom od 8-14 sati, na telefon 034/314-831, ili na adresi Grad Lipik, Marije Terezije 27, 34551 Lipik.

Skip to content