Čaša zdravlja – atraktivni suvenir na dohvat ruke

Još jedna turistička novost u Lipiku! Kod izvora geotermalne vode “Antunovo vrelo” postavljen je novi turistički proizvod. 

Turistička zajednica grada Lipika napisala je projekt “Čaša zdravlja – suvenir na dohvat ruke”, a Hrvatska turistička zajednica odobrila te uz pomoć Grada Lipika kupila samoposlužni aparat koji će omogućiti turistima i posjetiteljima Lipika da uživaju u blagodatima prirodnog resursa po čemu je Lipik poznat – ljekovite vode. Budući da smo uvidjeli da mnogi posjetitelji u šetnji parkom i posjetu Lipiku nisu u mogućnosti da otmjeno iz čaše probaju vodu, baš onako kako su gospoda u prošlosti i navikla, mi smo se potrudili i razvili nove turističke proizvode kojima obogaćujemo destinaciju – dizajniranu čašu, flašicu za vodu i samoposlužni aparat kako bi ovi novi suveniri bili konstantno svima dostupni.“, rekao je voditelj Turističkog ureda Hrvoje Kovačić.

Zahvaljujući projektu “Čaša zdravlja – suvenir na dohvat ruke” svakako ćemo podići promociju Lipika na jednu višu razinu. Turisti će vodu putem ovih atraktivnih suvenira moći ponijeti u svoje domove, a želja nam je i da domaći stanovnici, a ne samo gosti, koriste ljekovitu vodu, kao dar prirode koji nam je zaista na dohvat ruke.“, istaknuo je lipički gradonačelnik Vinko Kasana.

Čaša je višekratna i visoko kvalitetna, posebno dizajnirana za Lipik, a sa svojim vedrim fotografijama i sloganima pruža uvid u ono najbolje što Lipik nudi. Flašice 0,5 litara su zamišljene da turisti na praktičan način odnesu “vrući dokaz” o ljekovitosti kao najbolji poklon svojim najdražima – kap zdravlja. Ovako će lipička voda opet ciljano biti promovirana po Hrvatskoj u obliku ambalaže koja je jedinstvena. Samoposlužni aparat se namjerava u bliskoj budućnosti koristiti i za prodaju ostalih manjih suvenira tako da budu uvijek dostupni na tržištu.

Ovu uslugu su oduševljeno prihvatili posjetitelji koji dođu u organizirani obilazak, ali i pacijenti Toplica Lipik, a sve Vas pozivamo da kupite ove jedinstvene suvenire kao uspomenu na posjet Lipiku, jer od sada nećete otići žedni s izvora.