Okrugli stol „Marketinške aktivnosti projekta Stazama lipicanca i kune“

17. travnja 2013. godine organiziran je okrugli stol „Marketinške aktivnosti projekta Stazama lipicanca i kune“ u konferencijskoj dvorani Quelle Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Lipik. To je još jedna od aktivnosti projekta „Stazama lipicanca i kune“koji se financira sredstvima Europske unije kroz komponentu IIIC – Poslovna infrastruktura.

Cilj okruglog stola je bio upoznati sve dionike u turizmu na području gradova Lipika i Pakraca s aktivnostima projekta, s naglaskom na promotivne aktivnosti koje se provode ili se počinju provoditi.

Sve prisutne su pozdravili gradonačelnik Grada Lipika Antun Haramija i gradonačelnik Grada Pakraca Davor Huška. Promotivne aktivnosti je predstavila Veronika Prhal, voditeljica projekta Stazama lipicanca i kune, dok je Zvonimir Miler, direktor Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Pakraca ukazao na potrebu ujedinjavanja turističke ponude i osnivanje destinacijske menadžment kompanije.

Nakon prezentacija razgovaralo se o Strategiji razvoja turizma Lipika i Pakraca, ulozi klastera „Kuna“ te poziciji pružatelja turističkih usluga u projektu Stazama lipicanca i kune.