Potpisani ugovori o energetskoj obnovi zgrade Društvenog doma u Marinom Selu i obnovi krovišta Društvenog doma u Poljani

U zgradi lipičke Gradske uprave gradonačelnik Vinko Kasana danas je potpisao ugovore o izvođenju radova na energetskoj obnovi objekta Društvenog doma u Marinom Selu i obnovi krovišta Društvenog doma u Poljani.

Direktor tvrtke Expert gradnja j.d.o.o. Hrvoje Moćan potpisao je s gradonačelnikom Vinkom Kasanom Ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi zgrade Društvenog doma u Marinom Selu.

Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 579.717,50 kuna s PDV-om, a obuhvaćeni su radovi na pročelju, zamjeni postojeće stolarije i pojačanju toplinske izolacije stropa, dok je rok za izvođenje radova 8 mjeseci.

Sljedeći je to u nizu potpisanih ugovora o energetskoj obnovi društvenih domova na području Grada Lipika u okviru kojih će se energetski obnoviti oni u Poljani, Brezinama, Antunovcu, Marinom Selu, Filipovcu i Brekinskoj.

Gradonačelnik je danas potpisao i Ugovor o obnovi krovišta Društvenog doma u Poljani sa Zlatkom Viskovićem, vlasnikom obrta „Visković“ za građevinske i fasaderske radove, koji već izvodi radove energetske obnove istog tog objekta. Vrijednost tih radova iznosi 610.359,66 kuna s PDV-om, a rok za izvođenje radova je isto tako 8 mjeseci od dana sklapanja ugovora.