Radni doručak korisnika socijalne pomoći s lipičkim gradonačelnikom

U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lipik 16. siječnja je održan radni doručak lipičkog gradonačelnika Vinka Kasane s korisnicima socijalne pomoći koji su tijekom protekle godine sudjelovali u radu za javno dobro, a radili su uglavnom na poslovima održavanja javnih, dakle gradskih površina u Lipiku.

Zahvalu za doprinos uređenju Lipika iskazao im je gradonačelnik Vinko Kasana prigodom ovog radnog doručka. Gradonačelnik im je zahvalio za sve ono što su napravili za Grad Lipik tijekom protekle godine, a sve s ciljem kako bi zajednički doprinijeli ljepšem izgledu našeg grada.

Marljivo ste radili i naš grad ne bi ovako lijepo izgledao da nije bilo vas.“, rekao je gradonačelnik Kasana, dodavši kako mu je osobito drago kad to primijete i neki drugi, kao što su gosti koji posjećuju Lipik. „U meni ćete uvijek imati sugovornika i prijatelja, a vrata Grada Lipika su vam uvijek otvorena.“, naglasio je gradonačelnik.

Grad Lipik je iz zahvalnosti korisnicima socijalne pomoći pripremio poklon bonove u vrijednosti 200 kuna putem kojih će moći nabaviti ono što im je potrebno.