Tjedan otvorenih vrata u Lipičkoj razvojnoj agenciji

Grad Lipik u suradnji s Lipičkom razvojnom i turističkom agencijom LIRA d.o.o. poziva sve zainteresirane na “Tjedan otvorenih vrata Lipičke razvojne i turističke agencije i poduzetničkog inkubatora Donji Čaglić” koji će biti održan od 23. do 27. rujna 2019. godine u konferencijskoj dvorani Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA d.o.o., Staklanska ulica 2A, Lipik.

Ovo je jedna od aktivnosti koja se implementira u sklopu EU projekta “Invest in Lipik, Orašje i Garešnica”, kojeg Grad Lipik kao projektni partner provodi zajedno s nositeljem Općinom Orašje i partnerom Gradom Garešnicom.

Cilj Tjedna otvorenih vrata je predstaviti najširoj javnosti ulogu i značaj Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA d.o.o., kao poduzetničke institucije i njen doprinos lokalnom razvoju, te usluge koje pruža postojećim i budućim korisnicima.

U okviru ovog događaja bit će predstavljen Projekt “Invest in LOG” kao primjer dobre prakse privlačenja bespovratnih sredstava iz EU fondova i način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog razvoja i rasta u lokalnim zajednicama.

Svima koji posjete Tjedan otvorenih vrata bit će objašnjenja prava, programi i nacionalni i europski projekti i programi namijenjeni za poticanje poduzetnika i obrtnika te OPG-ova.

JAVNI POZIV tjedan otvorenih vrata_Lipik – PROGRAM