Uskršnji sajam u Lipiku!!! – ne propustite

Uskrs samo što nije tu, a u našem su se gradu potrudili obogatiti ovo korizmeno vrijeme s još jednim atraktivnim Uskršnjim sajmom.

Grad Lipik, Turistička zajednica grada Lipika i Turistička agencija Lira pripremaju sve kako bi ovogodišnja Cvjetnica (nedjelja, 14. travnja) bila što ljepša i zanimljivija, a 9. Uskršnji sajam koji će se tog dana održati bit će ispunjen s pregršt proizvoda uskrsne tematike te će se na njemu moći za svakoga pronaći nešto interesantno.

USKRŠNJI SAJAM – za najmlađe su pripremljene posebne atrakcije

Turistička zajednica se angažirala u privlačenju novih izlagača te ih ove godine dolazi više od 60! Svi oni će pokazati svoje proizvode i rukotvorine, a time i obogatiti sadržaj sajma.

Ove nedjelje, 14. ožujka od 10 sati, kada počinje sajam, posjetitelji mogu obilaziti raznolike štandove sajma u Lipiku. Ovo je ujedno i prvi ovogodišnji sajam u Lipiku, a izlagači jedva čekaju predstaviti svoju ponudu i započeti sajmenu sezonu. S novim proizvodima je osvježena ponuda koja će vam sigurno dati neku zgodnu ideju za idealan uskrsni poklon. Uz cjelodnevnu glazbenu podlogu, dođite i zabavite se u lunaparku, provozajte se u kočiji i vlakiću.

U 16 sati će biti organiziran kratki dječji prigodni program Dječjeg vrtića “Kockica”, a nakon programa predviđena je potraga za pisanicama za djecu. Nagrade su i dalje slatke za sve sudionike, ne samo za najbrže.

ZEKOGRAD – posebna atrakcija

Usporedno s time organiziran je i Zekograd u kojem ćete susresti i samog Uskrsnog zeca, ali i prošetati s veeelikom Mrkvom. Za djecu i roditelje, pripremljene su razne igre, poligoni za vježbanje i zabava uz kuću Uskrsnog zeca i Zečju ostavu.

Lipik je idealna destinacija za proslavu Uskrsa i veselja u iščekivanju toplijih dana, stoga posjetite Uskršnji sajam ove nedjelje.