Uskršnji sajam u Lipiku

Mnoštvo posjetitelja privuklo je lijepo i sunčano vrijeme te bogat program tradicionalnog Uskršnjeg sajma koji je održan 20. ožujka u dvorištu Toplica Lipik u organizaciji Turističke zajednice grada Lipika, Toplica Lipik, Grada Lipika, Udruge “Latica” i Koordinacijskog odbora akcije “Grad Lipik-Prijatelj djece”.

Na prodajnim štandovima prezentiralo se 47 izlagača, a posjetitelji su mogli pronaći razne rukotvorine uskrsne i lokalne tematike. U ponudi je bilo cvijeća, sadnica voćaka, ukrasnih, ali i živih zečića, slavonske narodne nošnje i tradicijskog nakita, mednih proizvoda, suvenira Lipika, igračaka za djecu te razne rukotovorine vrijednih članova udruga s područja Lipika i okolice.

U zabavnom dijelu programa nastupio je Dječji vrtić Kockica Lipik, učenici Osnovne škole Lipik, Mažoretkinje grada Lipika i Klapa VIS “Kuparića put”. Uz lunapark, djeca su se zabavili potragom za skrivenim pisanicama, moglo se jahati na konjima KK Diamant iz Šeovice odnosno provozati kočijom Državne ergele Lipik.

Fotogalerija Uskršnji sajam u Lipiku (20.3.2016.)

Fotogalerija Uskršnji sajam u Lipiku – Štadnovi (20.3.2016.)