Pomoć u kući

Odluka o jednostavnoj nabavi

Udruga „Pomoć u kući“ te usluga „Dnevni boravak i organiziranje aktivnosti za starije i nemoćne“ provodi u suradnji s Gradom Lipikom i Gradskim društvom Crvenog križa Pakrac uz nadležnost Centra za socijalnu skrb Pakrac i Ministarstva socijalne politike i mladih na području Grada Lipika i Pakraca.

Udruga djeluje na području Grada Lipika i okolnih 25 naselja (Poljana, Antunovac, Dobrovac, D. Čaglić, Klisa, Šeovica…) te na području Grada Pakraca i njemu pripadajućih sela. Sveukupno u socijalnu uslugu „Pomoć u kući“ je uključeno oko 130 korisnika kojima svakodnevno tim izvoditelja pruža usluge „Pomoći u kući“ te mogućnost svakodnevnog druženja u „Dnevnom boravku“ koji je organiziran u prikladnim prostorima u Lipiku i Marinom Selu koje posjećuje oko 60 korisnika.

Usluge koje su prema zakonu dostupne su sljedeće: organiziranje prehrane, pomoć u obavljanju kućanskih poslova, održavanje osobne higijene, uređenje okućnice, dostava lijekova i namirnica, psihosocijalna podrška i posredovanje u ostvarivanju raznih prava. Tim se sastoji od Voditelja Socijalne usluge Pomoć u kući, domaćice Dnevnog boravka, gerontodomaćica i pomoćnog radnika koji svojim radom i zalaganjem omogućuju bolju kvalitetu života, sigurniju i ugodniju svakodnevnicu našim korisnicima.

Kontakt:

Dalibor Viboh

T: 034/421-066
M: 098/1623-068
E-mail: msolidarnost.lipik@gmail.com

Skip to content